:: EMLAK ARAMA
SATILIK KİRALIK
      Konut     İşyeri       Arsa

15 yıldır emlak sektöründe kendine özgü bir yer edinen firmamızın misyonu, sektöründe güvene layık olabilmektir. Bunun yolunun doğruluk, dürüstlük ve kaliteli hizmetten geçtiğini çok iyi biliyoruz. Sizleri emlakta GÜVENLİ BULUŞMANIN ADRESİ KERVAN 'a davet ediyoruz.

   :: EMLAK REHBERİ...

 
EMLAK VE EMLAK SEKTÖRÜNDE REKABET VE KALİTE

EMLAK VE EMLAK SEKTÖRÜNDE REKABET VE KALİTE


Günümüzde küreselleşme çerçevesinde ürünlerin kullanımı ve çeşitliliği giderek artış göstermektedir.Aynı zamanda hizmetin dolaşımı da büyük bir hız kazanmıştır.Bu gelişmeler ve talepte meydana gelen yoğun değişimin temelini araştırıp incelediğimizde ortaya pazardaki yoğun rekabet ve rekabetin uluslar arasılaşması yanında tüketicilerin bilinçlenmesi ve kalite anlayışı yattığı görülmektedir.

Küreselleşmenin yoğun etkinliği alternatif ürün ve ürün fiyat farklılıklarının ortaya çıkması işletmelerimizin kendi durumlarını yeniden gözden geçirmelerini zorunlu hale getirmiştir.


Türkiye’nin Avrupa Birliği sürecinde yeniden yapılanması artık tüm sektörlerin ve işletmelerin kalite ve standarda yönelmesi ve rekabet de standart ve kalitenin önem kazanması kaçınılmaz olarak emlak sektörü ile ilgili olarak ta kalite ve standardı ön plana çıkarmıştır.

Günümüz de sektörlerin yeniden yapılanması ve yapısal değişim sürecinde emlak işletmeciliği ve yönetimi büyük bir önem kazanmış bu çerçevede Sakarya Universitesi olarak biz bu tespiti yaparak Emlak ve emlak yönetimi bölümünde Avrupa normiarında ve küresel ve ulusal rekabete açık emlak işletmecileri yetiştirmekteyiz. Insanların barınma ihtiyacını bilimsel bir yaklaşım içerisinde değerlendirerek kişisel tercihleri önemseyen standart ve kalite anlayışına sahip insan kaynakları anlayışı içerisinde sektörü değerlendiren emlak işletmecileri yetiştirmekteyiz.

Ülkemizde de yasal ve yapısal değişimler yaşanmakta bunun içerisinde Emlak sektörü ile ilgili yeni bir çok düzenleme bulunmaktadır.Bunların başında da sektörün gereksinim duyduğu kalifiye ve eğitimli iş gücü gelmektedir.Biz kurumsal olarak bu ihtiyaca cevap vermek ve sektöre katkı sağlamayı kendimize hedef olarak seçmiş bulunmaktayız.

Türk girişimcilerin gerekli eğitim ve lojistik destekten sonra sektörü uluslar arsı rekabete ve standartlara taşıyacağına inancımız sonsuzdur.
Sektörde eğitimli personel ihtiyacı duyan işletmelerin kurumsal anlamda bizimle bilgi alışveriş de bulunmaları ve eğitimimiz hakkında ayrıntılı bilgi almaları mümkündür.

Sakarya Universitesi Geyve Meslek Yüksek Okulu
Müdür Yardımcısı :Ögr. Görv. Kartal TÜRK
İLETIŞİM:
GEYVE MYO
GEYVE \SAKARYA 54700 TEL: 0 264 5175247  


Diğer haberleri görmek için tıklayınız...

 

SATILIK

detaylı bilgi için tıklayınız...


   :: YAKIN ÇEVRE
Kervan Emlak Dudullu Organize Sanayi Bölgesi içerisinde İmes Sanayi Sitesi, Modoko ve Keyap Çarşı gibi büyük iş merkezlerinin en merkezi noktasında bulunmaktadır...
 
Ataşehir - Şerifali Çiftliği - Çekmeköy'de konut arsaları ve kat karşılığı arsalar
» Tel: +90 (216) 527 27 27 | » Fax: +90 (216) 420 49 66   » info@kervanemlak.com - » www.kervanemlak.com  

ANA SAYFA | HABERLER | BİZE ULAŞIN | E-POSTA