:: EMLAK ARAMA
SATILIK KİRALIK
      Konut     İşyeri       Arsa

15 yıldır emlak sektöründe kendine özgü bir yer edinen firmamızın misyonu, sektöründe güvene layık olabilmektir. Bunun yolunun doğruluk, dürüstlük ve kaliteli hizmetten geçtiğini çok iyi biliyoruz. Sizleri emlakta GÜVENLİ BULUŞMANIN ADRESİ KERVAN 'a davet ediyoruz.

   :: EMLAK REHBERİ...

 
Ben Emlak Müşaviriyim !Hani benimle aynı onurlu işi yaptığını savunduğun meslek mensubu…!

Ben Emlak Müşaviriyim ! Hani benimle aynı onurlu işi yaptığını savunduğun meslek mensubu…!

Oysa ben bu mesleği tüm kanunlara, yönetmeliklere ve yasal yükümlülüklere uyarak, mesleğin tüm sorumluluklarının bilinci içerisinde, tarafların hak ve çıkarları terazisini gözeterek, ailemin ve kendimin şeref ve onuruyla çalışıyorum.

Oysa sen “Ayakçı” Kimi zaman bir site yöneticisi, kimi zaman bir apartman görevlisi, kimi zaman kahvenin bir müdavimi olarak karşıma çıkıyorsun. Benimle aynı işi yaptığını savunuyorsun ama kanun hukuk tanımıyorsun, yükümlülükler senin için konmamış sanki, mesleğimi hiç sevmiyorsun çünkü sevseydin yükümlülüklerini öğrenirdin.

Memleketimde bugüne kadar konan kuralların yavaş işlemesi ,iltimas hep sana yaradı; ben vergilerimi Kiramı,elektrik,su,ilan vb gibi pek çok giderleri öderken, mesleğimi öğrenirken, hakkı savunurken sen…

Sen ayakçı ; Vergi vermedin hiçbir şey ödemeden, ekmeğimi çaldığın yetmedi çoluk çocuğumun geleceğine göz diktin. Alıcı, satıcı, ev sahibi, kiracı senin için bir av oldu. Hak yedin,piyasa dengelerini bozdun herkesi hepimizi mağdur ettin.

Yalnızdım derdimi kimseye anlatamadım en ağrıma giden seninle aynı kefeye konmamdı. DUR ARTIK UNUTMA YALNIZ DEĞİLİM ..... Şimdi mesleki geleceğime daha güvenle bakıyorum!

Çünkü kendi mesleki örgütlenmemi “ Meslek Odalarımı” kurdum, mesleki kurallarımla sana geçit bırakmadım,bırakmayacağımda

Son beklentim Meslek Kanunumuzun yasallaşması, ondan sonra yaptığım bu kutsal meslek senin gibi onursuz insanlardan arınmış gelişmiş ülkelerdeki seviyesine ulaşacak. Ama sen bu ilkesizliğine devam edersen korkarım yerin hapis olacak.

Ben Emlak Müşaviriyim! Bugün yaptığım işin bilinci ve haklı gururu ile çalışıyorum mesleğimi seviyorum ve en iyisini yapmaya çalışıyorum.

Sana ve senin gibilere rağmen AYAKÇI

İmza Emlak Müşaviri

ANKARA TÜM EMLAKÇILAR MESLEK ODASI 


Diğer haberleri görmek için tıklayınız...

 

SATILIK

detaylı bilgi için tıklayınız...


   :: YAKIN ÇEVRE
Kervan Emlak Dudullu Organize Sanayi Bölgesi içerisinde İmes Sanayi Sitesi, Modoko ve Keyap Çarşı gibi büyük iş merkezlerinin en merkezi noktasında bulunmaktadır...
 
Ataşehir - Şerifali Çiftliği - Çekmeköy'de konut arsaları ve kat karşılığı arsalar
» Tel: +90 (216) 527 27 27 | » Fax: +90 (216) 420 49 66   » info@kervanemlak.com - » www.kervanemlak.com  

ANA SAYFA | HABERLER | BİZE ULAŞIN | E-POSTA