:: EMLAK ARAMA
SATILIK KİRALIK
      Konut     İşyeri       Arsa

15 yıldır emlak sektöründe kendine özgü bir yer edinen firmamızın misyonu, sektöründe güvene layık olabilmektir. Bunun yolunun doğruluk, dürüstlük ve kaliteli hizmetten geçtiğini çok iyi biliyoruz. Sizleri emlakta GÜVENLİ BULUŞMANIN ADRESİ KERVAN 'a davet ediyoruz.

   :: EMLAK REHBERİ...

 
Sanayicilik zor iş, Mehmet Kavala'nın öğüdünü dinleyip iyi ki ARSA almışım.İSTANBULDA ARSA ALAN HERZAMAN KAZANIR.Emlak Emlak

Zühtü Şenyuva 87 yaşında bir sanayici. Türkiye'nin ilk diş fırçası fabrikası Banat'ın sahibi. 36 ülkeye ihracat yapan ve iç piyasada dünya devlerinin karşısında yüzde 20 pazar payını hala koruyan Zühtü Şenyuva, sanayiciliğin artık çok zor olduğunu belirtiyor. Mısır'da fabrika açma hazırlığındaki şirketin yönetimini sürdüren Şenyuva, Mehmet Kavala'nın 'Kazandığını arsaya yatır' öğüdünü tuttuğu için memnun. Bugün İstanbul'un çeşitli bölgelerindeki arsalarında dev konut projeleri sürüyor.

İstanbul'un sanayi mahallesi Seyrantepe'de Türkiye'nin ilk diş fırçası fabrikası Banat'ın, uluslararası rakiplerini aratmayan fabrikasında 87 yaşında bir duayenle, Zühtü Şenyuva'yla beraberiz. Bir çoğuna Banat markasıyla olmak üzere 36 ülkeye ihracat yapan, iç piyasada ise Colgate gibi uluslararası devlerin karşısında pazar payını yüzde 20'lerde koruyan Banat'ın sahibi Şenyuva, hala tam zamanlı olarak işinin başında.

Vehbi Koç'tan Sakıp Sabancı'ya kadar Türk sanayiinin öncüleriyle ilgili anılar arasında uzayan sohbetimizde Zühtü Bey, sıfırdan bugünlere nasıl geldiğini anlatıyor. İlkokul yıllarından itibaren hem okuyup hem çalışan Şenyuva, Türk ekonomisinin büyük gelişme gösterdiğini söylüyor, ama artık işlerin de zorlaştığını dile getiriyor. Sanayide dünyanın en büyük derdinin Çin olduğunu, bunun kendi sektörlerini de etkilediğini anlatan Şenyuva, hem maliyeti düşürmek hem de ihracat yapacak ülkeleri çeşitlendirmek için Mısır'a fabrika kurma hazırlığında olduklarını anlatıyor.

İş hayatına atıldığı ilk günden beri Mehmet Kavala, Vehbi Koç gibi arkadaşlarının "arsa al" sözlerini tutan Şenyuva, şimdi gayrimenkul alanında da gizli bir güç. 30 yıl önce İstanbul'da ilk plaza olan Beytem'i inşaa eden Şenyuva, Şişli ve ÜMRANİYE'deki arsalarını da Yapı Merkezi ve Taşyapı'yla konut ve iş merkezi yatırımı yapıyor.

Tablolar alarak sanatçılara destek de oluyor Şenyuva. Gençlere deneyimlerini sunmak için hayatını anlatan bir de kitap çıkaran Şenyuva, "Ben de yoksuldum. Hem okudum hem çalıştım. Şüphesiz herkes Vehbi Koç, Hacı Ömer Sabancı olamaz. Ama beş kuruş parası olmayan bir insan da bizim gibi mücadele ederek iş, aş sahibi olabilir" diyor.

Ahmet Nazif Zorlu 800 milyon dolara Karayolları arazisini satın aldı. Gayrimenkulde büyük bir patlama var. Sanayiciler sanayicilikten uzaklaşıyor mu sizce?

Evet, Sayın Zorlu 800 milyon dolara böyle bir arazi aldı. Şimdi bundan servet kazanacak. Sanayiden hiçbir şey kazanılmaz. Faizler çok yüksek. Sanayicilik kolay iş değil. Sanayiciler büyük para kazanmıyor. Arazi alanlar satanlar, inşaat yapan kazanıyor.REFERANS GAZETESİNDEN ALINMIŞTIR.

BU OLUYORKI Bİ ŞEKİLDE ARSA ALAN KISA ZAMANDA TALEPLER DOĞRULTUSUNDA DEĞERLENİP KAZANÇ SAĞLIYO.AMA YERİNDE ALMAK LAZIM.  


Diğer haberleri görmek için tıklayınız...

 

SATILIK

detaylı bilgi için tıklayınız...


   :: YAKIN ÇEVRE
Kervan Emlak Dudullu Organize Sanayi Bölgesi içerisinde İmes Sanayi Sitesi, Modoko ve Keyap Çarşı gibi büyük iş merkezlerinin en merkezi noktasında bulunmaktadır...
 
Ataşehir - Şerifali Çiftliği - Çekmeköy'de konut arsaları ve kat karşılığı arsalar
» Tel: +90 (216) 527 27 27 | » Fax: +90 (216) 420 49 66   » info@kervanemlak.com - » www.kervanemlak.com  

ANA SAYFA | HABERLER | BİZE ULAŞIN | E-POSTA